Ujedinjena desnica predstavila kandidata za splitskog gradonačelnika

Kandidat Ujedinjene desnice, koju čine HSP I Hrvatski suverenisti, za splitskog gradonačelnika je glavni tajnik HSP-a Mario Popović, najavili su u subotu iz te koalicije.

“Ujedinjena desnica je jedina istinski desna politička opcija na predstojećim lokalnim  izborima u Splitu,” rekao je Popović za koaliciju koja će na izbore izaći pod sloganom “Spremni za bolji Split.”

“Domoljublje, državotvornost i kršćanstvo”

Po njegovim riječima, “jedino ova koalicija na predstojećim izborima nudi Splićanima domoljublje, državotvornost i kršćanstvo”.

“Političke elite koje u zadnjih dvadesetak godina vladale Splitom unazadile su taj grad koji stagnira i talac je političkih trgovina nauštrb interesa građana Splita,” kazao je Popović na konferenciji za novinare.

Dodao je i da su naglasak u koaliciji stavili na rješavanje kulturnih, sportskih, komunalnih i problema mladih u Splitu.

Predsjednik Hrvatskih suverenista i saborski zastupnik Hrvoje Zekanović istaknuo je kako Ujedinjena desnica ne bježi od desnog svjetonazora.

“Za razliku od političkih opcija koje se natječu u Splitu i za sebe govore da su ‘lijevi centra’, ‘desni centar’ ili ‘centar’ –  mi kao koalicija  HSP-a i Hrvatskih suverenista jesmo desno i ne bježimo od svjetonazora,”  poručio je Zekanović koji vjeruej da će Ujedinjena desnica ostvariti u Splitu sjajan izborni rezultat.

Komentiraj