Uhićen nasilni načelnik Žarko Žgela, šamarao vlasnicu kafića, istupio iz HDZ-a

Autor:

Screenshot YouTube

Načelnik Općine Severin Žarko Žgela uhićen je zajedno sa 27-ogodišnjakom i 24-ogodišnjakom zbog narušavanja javnog reda i mira na naročito drzak način, priopćila je u srijedu bjelovarska policija ne navodeći identitete uhićenika.

Žgela je uhićen nakon što su u javnosti objavljene video snimke kako tuče vlasnicu lokalnog kafića, a danas je i istupio iz HDZ-a.

Policija navodi da se incident dogodio u ugostiteljskom objektu i na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta u nedjelju oko 23 sata u Severinu kada su trojica muškaraca u dobi od 58, 27 i 24 godine narušavali javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način.

Napali vlasnicu

58-godišnjak i 27-godišnjak su u ugostiteljskom objektu vrijeđali vlasnicu revoltirani što ih djelatnica ne želi uslužiti pićem. Potom su na parkiralištu 27-godišnjak i 24-godišnjak verbalno i tjelesno napali više osoba koje su stale u obranu vlasnice, a u međuvremenu je Žgela verbalno i tjelesno napao 28-godišnju vlasnicu.

U događaju je, uz trojicu počinitelja, sudjelovalo još pet osoba od kojih je troje lakše ozlijeđeno. Ozlijeđena je 28-godišnja vlasnica te 36-godišnji i 31-godišnji gosti ugostiteljskog objekta.

Otišao prije dolaska policije

Prema pisanju medija Žgelu je prijavila vlasnica kafića koju je udario nakon što je u lokal došla na poziv konobarice koja se žalila na Žgelu. Tučnjava se nastavila na parkiralištu, ali je načelnik navodno otišao prije dolaska policije.

Nakon uhićenja trojica osumnjičenih su uhićena te će u zakonskom roku uz optužni prijedlog biti dovedeni sucu Prekršajnog odjela Općinskog suda u Bjelovaru.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.