Udobna zimska avantura počinje: Unajmi automobil i vozi bez brige! Čak i na duge staze

Autor:

Photo: Unsplash

Carwiz Hrvatska ima fenomenalnu ponudu, pogledajte o čemu se radi

Uzbuđenje, entuzijazam, stručnost, profesionalnost, povjerenje! To su ključni elementi uspješne poslovne suradnje, rekao je Jordan Belfort, pravi vuk s Wall Streeta, nekadašnji broker, a danas fantastični motivacijski govornik i trener prodajnih vještina koji je nedavno gostovao u Zagrebu. Sjajnu konferenciju The Wolf Strikes Again organizirao je uigrani tim Prodajnog mindseta, a rent-a-car kuća Carwiz Hrvatska ponosan je sponzor događaja.

Belfort je iznio svoju zveckavu i blještavu osobnu priču, a potom je sudionicima konferencije predstavio vrhunske alate kako ponuditi ono najbolje što klijentu treba.

Carwiz Hrvatska definitivno zna što klijentu treba, posebice sada kada nas vremenske prognoze upozoravaju da je zima pred vratima. Kao renomirana kuća za najam automobila, Carwiz Hrvatska nudi odlična rješenja za dugoročni najam vozila. Tržište dugoročnog najma je u značajnom porastu upravo zbog niza prednosti. Naime, dugoročni najam vozila svakoj tvrtki donosi uštedu, a u zadnje vrijeme sve više ga traže i fizičke osobe.

Borko Ribić, CEO Abmobil rent/Carwiz Hrvatska i Jordan Belfort.

Fleksibilno, jednostavno, isplativo rješenje

Kada govorimo o prednostima, prvo treba spomenuti fleksibilnost i jednostavnost. Korisnik jednostavno dolazi do željenog vozila, bez gubitka vremena i po vrlo atraktivnim cijenama. Fleksibilnost je sjajna: postoji mogućnost zamjene vozila za drugo vozilo, veće, manje, s većim prtljažnim prostorom, obiteljsko vozilo, poslovno, luksuznije, ovisno o potrebama…

Tu je i niz financijskih prednosti, jedna od njih je planiranje troškova. Ovim rješenjem, naime, troškovi su fenomenalno ravnomjerno raspoređeni. Ugovorom se definira fiksni mjesečni najam koji uključuje sve troškove korištenja vozila (osim goriva i cestarine). Istovremeno, korisnik ne mora imati kapital za kupnju vlastitog vozila, pa mu samim time kreditna sposobnost nije umanjena, a sredstva se usmjeravaju za njegov ‘core business’.

Riješena registracija, tehnički, zamjena guma…

Kod modela dugoročnog najma vozila, važno je naglasiti, Carwiz Hrvatska brine o godišnjoj registraciji, troškovima vozila, tehničkom pregledu, sezonskoj zamjeni guma, nastalim štetama te redovnom i izvanrednom održavanju vozila. U slučaju kvara ili nesreće osigurava se zamjensko vozilo. Dugoročni najam u minimalnom trajanju od mjesec dana dolazi s uključenom registracijom vozila, uključenim tehničkim pregledom i osiguranjem vozila. U cijenu dugoročnog najma uključena su i zamjenska vozila.

Sva vozila su nova i sigurna, a cijena je fiksna bez ugovorne obveze. Pritom, količina ušteđenog vremena je neprocjenjiva!

Ne propusti Audi i Teslu!

U ponudi mogu se pronaći svi tipovi vozila: ekonomska gradska vozila, poslovne limuzine te SUV vozila.

Trenutno su aktualne posebne ponude za Audi 6 i Tesla Model Y Long Range.

Tesla Model Y Long Range.

Vukovi voze pametno

Pravi vukovi, smatra prodajni mag Belfort, znaju što je dobro za njih i njihov posao. Carwiz Hrvatska ima sličan moto – kad je riječ o poslu treba misliti dugoročno, a fiksni troškovi poput dugoročnog najma vozila svakako su bitni za stabilno poslovanje, a pritom štedite uz sjajnu ponudu:

Nova i sigurna vozila ✔
Fiksni troškovi ✔
Bez ugovorne obveze ✔
Uključeno održavanje ✔
Više vremena na raspolaganju ✔

Za sve detalje ili ponudu dugoročnog najma kontaktirajte Carwiz Hrvatska na email adresu: [email protected].

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.