Ubio suprugu na Vrbanima, podignuta optužnica

Autor:

26.03.2022., Zagreb - U zgradi u Stefancicevoj u naselju Vrbani nadeno je mrtvo tijelo zene. Policija sumnja na ubojstvo. Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu izvijestilo je da je podignuta optužnica protiv 54-godišnjaka zbog ubojstva supruge na Vrbanima.

“Okrivljenika se tereti da je 25./26. ožujka 2022. u vremenu od 20:30 do 9:30 sati u Zagrebu, u stanu u kojem je živio sa 54-godišnjom suprugom, s namjerom da je usmrti, tupotvrdim predmetom joj zadao više snažnih udaraca u predjelu glave i vrata. Oštećenica je zbog zadobivenih ozljeda preminula na mjestu događaja”, navodi se u priopćenju.

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu predložilo je u optužnici produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Podsjetimo, tijelo žene pronađeno koncem ožujka u stanu u zagrebačkom naselju Trešnjevka.

Tijelo su u jutarnjim satima pronašli radnici koji su došli postavljati stolariju, a ubojicu je policija uhitila istu večer u obližnjoj Petrovaradinskoj ulici.

Za ubojstvo supruge sud osumnjičeniku može dosuditi samo pet godina zatvora jer je tužiteljstvo ubojstvo kvalificiralo kao obično, a ne teško.

Uhićen osumnjičeni za ubojstvo u Zagrebu

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.