Zack Snyder odgovorio na pitanje smije li se Batman seksati sa Ženom mačkom

Jedna od većih filmskih i televizijskih kontroverzi iz proteklog tjedna nastala je nakon intervjua koji su Justin Halpern i Patrick Schumacker, autori i izvršni producenti animirane serije „Harley Quinn,“ dali za portal Variety. Oni su tada otkrili kako je kompanija DC Entertainment izrezala scenu iz jedne epizode serije u kojoj Batman oralno zadovoljava Ženu mačku. „U trećoj sezoni ‘Harley Quinn’ imali smo trenutak u kojem se Batman spusti između nogu Žene mačke a reakcija iz kompanije DC bila je ‘Neće ići. Ne možete to napraviti. Heroji to ne rade’, rekao je Justin Halpern.

Da pojasnimo, DC Entertainment je dio medijske kompanije Warner Bros, a ona je vlasnik streaming platforme HBO Max na kojoj se prikazuje animirana serija „Harley Quinn“. Pod DC Entertaiment spada i kompanija DC Comics koja je autor brojnih stripovskih superheroja i negativaca, od Batmana i Supermana do Harley Quinn i Jokera. Osim brojnih filmskih i televizijskih eksploatacija tih likova, prikazane su i dvije sezone animirane serije „Harley Quinn“, ukupno 26 epizoda, od kojih svaka traje 23 minuta. Zanimljivo, glas Harley Quinn u istoimenoj seriji posuđuje glumica Kaley Cuoco koja se proslavila u seriji „Teorija velikog praska“.

Nakon tog intervjua, na društvenim mrežama povela se polemika oko toga što Bruce Wayne odnosno Batman smije a što ne smije raditi u svom krevetu. Toj raspravi odlučio se pridružiti i redatelj filma „Liga pravde“ Zack Snyder koji je objavio ilustraciju inkriminirane scene iz animirane serije iz koje se jasno što on misli o tom problemu.

Raspravi se pridružio i Val Kilmer, koji je glumio Batmana u filmu „Batman zauvijek“ iz 1995. godine. On je objavio gif sa scenom iz filma gdje Žena mačka, koju je tada glumila Nicole Kidman, rekla Batmanu „Možemo pokušati. Donijet ću vino…“

Komentiraj