U ratu streaming platformi HBO Max mijenja ime u Max i obogaćuje sadržaj

Autor:

Promo

Nakon što je došlo do spajanja kompanija Warner Bros. i Discovery dolazi i vrijeme kada će se spojiti njihove streaming platforme HBO Max i Discovery+. Kako se saznaje, nova streaming platforma zvat će se Max, ako je vjerovati informacijama koje je objavio američki CNBC. Odluka o novom imenu još nije definitivno donesena, ali čelnicima kompanije Warner Bros. Discovery ovo se ime najviše sviđa. To bi značilo da pretplatnici u Hrvatskoj uskoro mogu očekivati promjenu imena HBO Max u Max. Drugo najzanimljivije među predloženim imenima bio je BEAM.

Prema onome što se saznaje, nova aplikacija nove streaming platforme biti će slična onoj kakvu nudi Disney+ koja zasebno ističe brendove koji spadaju pod kompaniju Disney. Tako će Max aplikacija zasebno isticati brendove koji spadaju pod kompaniju Warner Bros. Discovery a to su HBO, Discovery, DC Comics i Warner Bros.

Kao potencijalni datum lansiranja nove streaming platforme spominje se proljeće sljedeće godine, barem kako je rečeno dioničarima na nedavnim sastancima. HBO Max platforma izazvala je brojne kontroverze nakon što je kompanija Warner Bros., u vrijeme pandemije koronavirusa, objavila da će tijekom 2021. godine puno njihovih filmova biti istovremeno prikazano i u kinima i na njihovoj streaming platformi. Mnogi redatelji, poput Denisa Villeneuvea, redatelja filma „Dina“, protivili su se tome, tvrdeći da se filmovi snimaju kako bi se prvenstveno gledali u kinima. Ta odluka bila je donesena bez konzultacija s redateljima filmova.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.