U Puli uhitili dilera koji je u stanu uzgajao indijsku konoplju

Autor:

Knin, 25.9.2012.- Kninski su policajci priveli 33-godišnjaka iz Kijeva, osumnjièenog za neovlašteni posjed i proizvodnju droge marihuane, izvijestili su danas iz Policijske uprave šibensko-kninske. Postupajuæi prema ranije prikupljenim saznanjima, djelatnici kninske policije su u Kijevu, u blizini obiteljske kuæe 33-godišnjaka, pronašli malu plantažu marihuane. Po nalogu Županijskog suda u Šibeniku, policija je oduzela 97 stabljika visine od 22 do 137 centimetara koje je 33-godišnjak posadio tijekom svibnja.
foto FaH/ PU šibensko-kninska/ ua

PU šibensko-kninska/

U Puli je pritvoren 36- godišnjak nakon što je policija u njegovu stanu pronašla tzv. laboratorij za indoor uzgoj indijske konoplje, osušenu marihuanu i halucinogene gljive.

Temeljem operativnih saznanja da se muškarac bavi proizvodnjom i prodajom droge, policijski službenici su uhitili 36-godišnjaka te su obavili pretragu njegovog doma u Puli, izvijestila je u nedjelju istarska policija.

U stanu su našli tzv. laboratorij za indoor uzgoj indijske konoplje, odnosno posađene 22 stabljike indijske konoplje i opremu za njen uzgoj. Osim toga, u stanu je bilo i oko 56 grama osušene marihuane, 12 grama grančica indijske konoplje, 8.2 grama halucinogenih gljiva, novac koji potječe od preprodaje droge i drugi predmeti koje su policijski službenici privremeno oduzeli.

Pronađena droga dostavit će se na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja “Ivan Vučetić”, a zbog sumnje da je proizvodio drogu radi daljnje prodaje, 36-godišnjak je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 22. siječnja u prijepodnevnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.