U prodaji dodatne ulaznice za Wembley

Autor:

Pixabay

Hrvatski nogometni savez u peak je na svojim stranicama objavio kako je u prodaji dodatna kvota ulaznica za susret Lige nacija između Engleske i Hrvatske, a zainteresirani navijači ulaznice mogu kupiti putem interneta danas do 23:59 sati.

Za kupnju su dostupne ulaznice za kategoriju 3, a cijena iznosi 385,00 kuna. Ulaznice se mogu kupiti do danas do 23:59 sati, ili do rasprodaje svih ulaznica.

Ulaznice se preuzimaju osobno na dan utakmice 18. studenoga na stadionu Wembley, na istočnoj blagajni (EAST TICKET OFFICE) od 11:00 sati po lokalnom vremenu do početka utakmice, navodi HNS i podsjeća kako pravo na kupnju putem interneta imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu osobnih podataka (ime i prezime, datum rođenja, broj putovnice ili osobne iskaznice i adresa kupca).

Jedna (1) osoba može kupiti najviše šest (6) ulaznica. Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice pri čemu ostali navijači ne moraju nužno biti državljani Republike Hrvatske.

Utakmica između Engleske i Hrvatske, koja odlučuje o pobjedniku skupine Lige nacija na rasporedu je u nedjelju od 15 sati.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.