U petak počinje nova sezona Teatra Exit

Autor:

21.09.2020., Slavonski Brod - U kazalisno-koncertnoj dvorani Ivana Brlic Mazuranic uz postivanje epidemioloskih mjera gledatelji uzivali u satirickoj kazalisnoj predstavi Kraljevstvo Moje (za pocetnike), Ludens Teatatra i Teatar Exit.
Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Ivica Galovic/PIXSELL

Više od mjesec dana od posljednje predstave u sklopu Ljetnih noći Teatra EXIT, u petak 30. listopada, Teatar EXIT započinje novu kazališnu sezonu izvedbom velike dugogodišnje uspješnice toga kazališta, hit predstave “Ja, tata!” u izvedbi Rakana Rushaidata.

Predstavu i nakon devet godina posjećuju parovi koji čekaju dijete, oni koji imaju malu bebu ili već odraslog tinejdžera, ali i oni koji nemaju djecu, pa čak i srednjoškolci.

“Svi oni s predstave odlaze dobro raspoloženi jer iskustvo u roditeljstvu nije potrebno za smijeh i uživanje u ovoj predstavi. Predstava se može doći pogledati iz perspektive oca, majke, bake, djeda, tete, medicinske sestre, prijatelja budućih ili sadašnjih roditelja, vozača automobila ili putnika u avionu. U svakom slučaju – smijeh je zagarantiran”, priopćeno je iz Exita.

Program 6. studenoga nastavlja predstava “Kako misliš mene nema?!”, s jednim od najdugovječnijih glumačkih parova na sceni Teatra EXIT, Amarom Bukvićem i Filipom Juričićem.

“Ova hit komedija provest će vas kroz niz duhovitih priča i likova koji istovremeno prikazuju realnu društvenu sadašnjicu i sve njezine probleme. Priča je to o maskama, ali ne o onima koje su nam posljednjih mjeseci prioritetni rekvizit, već o društvenim i osobnim, pa čak i o maski za ronjenje. U ovoj predstavi padaju sve maske (osim onih kirurških), ali uz smijeh”, stoji u najavi.

Dan poslije, na sceni je uz Amara Bukvića glumica Jadranka Đokić u predstavi “Pluća”. Nagrađivana i svakom izvedbom sve popularnija humorna romantična drama o životu, romantičnom odnosu dvoje ljudi, o odluci na roditeljstvo i utjecaju te odluke na naš planet na repertoaru je u subotu 7. studenoga. Duhovit, pametan i višeslojan tekst te izvrsna, topla i dinamična glumačka izvedba malo koga će ostaviti ravnodušnim.

Ulaznice za sve predstave dostupne su online na www.ulaznice.hr.

S obzirom na epidemiološke mjere i smanjeni broj predstava, blagajna Teatra EXIT radit će samo danima kada igraju predstave u razdoblju od 18 do 20 sati, kada je ulaznice moguće kupiti za sve predstave koje su u tom trenutku službeno objavljene na mrežnoj stranici Teatra EXIT.

U prostoru Teatra EXIT poštivat će se sve epidemiološke mjere, a procedura pri ulasku u kazalište uključuje mjerenje temperature beskontaktnim toplomjerom, dezinfekciju ruku na punktu za dezinfekciju, ostavljanje osobnih podataka (koji će se koristiti isključivo u svrhu provedbe propisanih mjera i zaštite) i ispravno nošenje vlastitih maski za lice tijekom boravka u prostoru kazališta.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.