‘U OVOJ DRŽAVI SAMI LOPOVI’ Žena (46) psovala HDZ, a onda krenula na policajce: ‘Je*o vas Plenković…’

Autor:

Zaštitna pancirka 03.09.2018., SibenikrPancirkarPhoto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Prema ovotjednoj presudi, Marina (46) je 19. travnja ove godine oko 15 sati, dva dana nakon provedenih parlamentarnih izbora, u Slavonskom Brodu narušavala javni red i mir u vidno alkoholiziranom stanju unutar hodnika stambene zgrade.

“Bez povoda i razloga galamila je riječima: U ovoj državi sami lopovi, opet je*eni HDZ dolazi na vlastTom prilikom je udarala svojim rukama po ulaznim vratima lifta”, navodi se u presudi, piše Danica.hr.

Nakon tih riječi, stanari su pozvali policiju koja je vrlo brzo stigla na intervenciju. No nabrijana Marina, koja očito ne simpatizira HDZ, nije se dala smesti.

“Po dolasku policijskih službenika Dražena i Ivana, iste je počela vrijeđati i omalovažavati riječima: Mamu vam je*em glupu u pi*ku pandursku, je*o vas Plenković i vaš nesposobni načelnik!”, ističe se u presudi.

Prekršajna sutkinja Marinu je za remećenje javnog reda i mira i vrijeđanje policajaca osudila na 30 dana zatvora, od čega joj se oduzimaju dva dana provedena u policijskom pritvoru. No, u zatvor neće ako u roku od 12 godina opet ne počini sličan prekršaj.

Sutkinja je naložila i da mora platiti 50 eura paušalne svote za troškove prekršajnog postupka. Na izdani prekršajni nalog Marina može uputiti prigovor.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.