U Karlovcu izgorio automobil pravnice gradske tvrtke Inkasator: “Sigurna sam da nije riječ o nezgodi…”

Autor:

Karlovac, 08.12.2023. - U Karlovcu je u petak oko 5 sati izgorio automobil marke golf 7 61-godišnje voditeljice Odjela pravnih poslova tvrtke u gradskom vlasništvu Inkasator Brankice Dejanović ispred zgrade u kojoj živi, a pritom su oštećena i dva automobila parkirana na susjednim parkirališnim mjestima. foto HINA/ Marin Bakić/ mb

HINA/ Marin BAKIĆ

U Karlovcu je u petak ujutro oko pet sati izgorio automobil golf 61-godišnje voditeljice Odjela pravnih poslova gradske tvrtke Inkasator Brankice Dejanović ispred zgrade u kojoj živi, a pritom su oštećena i dva automobila parkirana na susjednim parkirališnim mjestima.

Požar su ugasili vatrogasci., a očevid do poslijepodne nije završen. Dejanović kaže da se čekaju vještaci iz Centra za forenzična ispitivanja istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“.

Rekla je da nije vidjela izbijanje požara jer njezin stan ne gleda na tu stranu ulice, o požaru ju je oko 5.10 sati obavijestio susjed, a vatrogasci su ubrzo stigli na požarište.

Dejanović je izjavila Hini da je nedavno dobila prijetnju – u četvrtak, 30. studenog, na parkiralištu karlovačke tržnice prijetio joj je muškarac u dobi od tridesetak godina.

Kaže da joj je prijetio i u rujnu, ali tada to nije ozbiljno shvatila, da bi se nakon druge prijetnje prestrašila. “Od tog četvrtka sam na bolovanju s povišenim krvnim tlakom”, navela je.

Radi se o “momku njezine kolegice iz tvrtke, tako se barem predstavlja”, rekla je Dejanović koja pretpostavlja da joj je prijetio zato što njegova djevojka nije dobila ugovor o radu na neodređeno vrijeme, a Dejanović joj je pretpostavljena.

“Policija treba utvrditi je li on skrivio požar, ali sam sigurna da nije riječ o nezgodi“, poručuje Dejanović.

Inkasator je tvrtka u vlasništvu Grada Karlovca koja obavlja dvije osnovne djelatnosti – upravljanje višestambenim zgradama i objedinjene naplate komunalnih računa.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.