U Crnom moru kod Odese eksplodirala naprava. Poginula tri muškarca

Autor:

epa10118529 The FULMAR S bulker leaves a port near South Ukrainian city of Odesa, Ukraine, 13 August 2022. FULMAR S was the first ship to enter a Ukrainian port since the start of Russian invasion. The bulker FULMAR S, under the Barbados flag, left the port of Chornomorsk of Odesa area in the direction of Turkey. It will team up in a caravan with the THOE bulker and together they will carry 14.5 thousand tons of agricultural products, according to the Ukrainian Ministry of Infrastructure. Ukraine exports grain since a safe passage deal was signed between Ukraine and Russia on 22 July in Istanbul.  EPA/STR

EPA/STR

Tri civila su poginula, a još su dva ozlijeđena dok su plivali u Crnom moru kod Odese, gdje je došlo do eksplozije naprave u nedjelju, prenosi Sky.

Nekoliko ljudi, radeći na gradilištu, zanemarilo je prepreke i znakove upozorenja na plaži i otišlo se kupati u more. Poginuli muškarci bili su u dobi od 25, 32 i 53 godine. Još jedan muškarac i žena su ozlijeđeni.

Ukrajinske vlasti ovog su ljeta zatvorile sve plaže zbog opasnosti od mina i granata. Ukrajinska vojska također je postavila mine duž obale kako bi se zaštitila od ruskog amfibijskog napada.

“Još jednom naglašavamo: kupanje u akumulacijama regije Odesa sada je opasno i zabranjeno”, poručila je regionalna policija.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.