U 14 sati sjednica Vijeća za domovinsku sigurnost

Autor:

Zagreb, 28.2.2018. - Okrugli stol na temu „Biti mlad i živjeti u Hrvatskoj bez nasilja“ organiziralo je Vijeće mladih Predsjednice Republike Hrvatske u suradnji s uredima Pravobraniteljice za djecu i Pravobraniteljice za ravnopravnost spolova u povodu Nacionalnog dana borbe protiv vršnjačkog nasilja. Na slici predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović.
Foto HINA/ Dario GRZELJ/ dag

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u ponedjeljak će, u 14 sati, sudjelovati na 11. sjednici Vijeća za domovinsku sigurnost. Uz predsjednicu, na sjednici će sudjelovati i ministar obrane te potpredsjednik Vlade Damir Krstičević i glavni ravnatelj policije Nikola Milina.

Na 10. sjednici, koja je održana prošle godine, Vijeće je analiziralo protupožarnu sezonu i razmatralo kako što učinkovitije uvezivanje vatrogastva u budući sustav domovinske sigurnosti.

Vijeće za domovinsku sigurnost osnovano je da bi vodilo stručne rasprave o pojedinim pitanjima iz područja nacionalne odnosno domovinske sigurnosti u svrhu pripreme odgovarajućih stručnih podloga i analiza iz navedenog područja te pružanja savjeta Predsjednici, prenosi N1.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.