TZ Dubrovačko-neretvanske županije predstavila novi promotivni film

TZ Dubrovačko-neretvanske županije

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije predstavila je novi promotivni film snimljen u produkciji Balduči filma iz Zagreba, pod redateljskom palicom Herve Tirmarchea i producentice Spomenke Sarage, koji gledatelje i potencijalne turiste vodi u jednu opuštajuću i zanimljivu šetnju Dubrovačkom rivijerom.

Promo-film u trajanju od četiri minute skladno isprepliće kadrove koji predstavljaju autentičnu gastronomiju, čarobne plaže naših otoka, prirodne ljepote, eno-gastronomiju, sport i rekreaciju, zabavu, kulturno-povijesnu baštinu te sve pogodnosti destinacije koje su prepoznali mnogobrojni turisti svih generacija.

Koncept su zajedno osmislili Balduči film i Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije

Koncept su zajedno osmislili Balduči film i Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije. Ovim promotivnim  filmom cilj je prikazati integrirane turističke proizvode i rivijeru koja opušta, koja je zabavna, potiče gosta da upozna tradiciju, a istovremeno se osjeća dobro, kao što poručuje i sam tekst glazbe koja prati film –  “Good, good day…“.

U periodu koji slijedi, ovaj će se turistički film prikazati na turističkim sajmovima te mnogobrojnim turističkim filmskim festivalima, na kojima vjerujemo neće proći neopaženo.

Komentiraj