TRUMP O NAJNOVIJOJ OPTUŽBI ZA ZLOSTAVLJANJE: “Ona nije moj tip”

Američki predsjednik Donald Trump u utorak je ponovno odbacio optužbe novinarke E. Jean Carroll, koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje o 1990-im godinama. Trump je poručio kako Carroll ‘nije njegov tip’.

Američki predsjednik kazao je da novinarka i kolumnistica laže o navodnom napadu u trgovačkom centru u New Yorku. “Ovo kažem s najvećim poštovanjem. Prvo, ona nije moj tip. Drugo, to se nikada nije dogodilo. Nije se dogodilo, OK?”, rekao je Trump medijima.

75-godišnja Carroll optužila je Trumpa za zlostavljanje prošlog petka u časopisu New York. Kolumnistica Ellea u medijskim je istupima kazala kako razmišlja o tužbi protiv Trumpa. Ona je šesnaesta žena koja je američkog predsjednika optužila za zlostavljanje, a Trump je, očekivano, odbacio sve tužbe.

Carroll kaže kako se napad dogodio u robnoj kući Bergdorf Goodman na Manhattanu krajem 1995. ili početkom 1996. godine, kada su se slučajno sreli u kupnji. Trump je navodno Carroll upitao za savjet pri kupovini donjeg rublja za drugu ženu i pitao ju da ga isproba. U kabini za presvlačanje, tvrdi Carroll, Trump ju je zaskočio, pritisnuo uza zid i krenuo zlostavljati. Ustvrdila je da se uspjela obraniti nakon ‘kolosalne borbe’.

Trump je nakon optužbi negirao da je Carroll ikada upoznao iako postoje zajedničke fotografije. “Ona je… užasno je kako ljudi mogu tako nešto reći”, rekao je Trump prošlog tjedna. On je kolumnistiu optužio da je iznijela ove tvrdnje jer pokušava poboljšati reklamu i prodaju njene nove knjige.

Komentiraj