Trener Lokomotive: “Jednostavno nije išlo. Hajduk je danas bilo lijepo za gledati”

Autor:

11.03.2022., Sibenik - Hrvatski Telekom Prva liga, 27. kolo, HNK Sibenik - NK Lokomotiva. Silvijo Cabraja Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Nogometaši Hajduka u subotu su na Poljudu slavili protiv Lokomotive s 4:0, uz pogotke Kalinića, Krovinovića, Melnjaka i Sahitija. Nakon susreta izjavu za novinare dao je trener Lokomotice Silvijo Čavraja.

“Otišli smo dva sata ranije na prvenstvenu stanku. Sve čestitke Hajduku na igri i pobjedi. Zaslužena pobjeda Hajduka. Nismo bili pravi. Pokušao sam s pet izmjena. Šesnaest igrača nije odgovorilo. Preslabo smo trčali, daleko smo stajali od igrača. Ne znam jesmo li uzeli tri-četiri ničije lopte”, rekao je i dodao da jednostavno nije išlo.

Njegovi igrači, kaže nisu bili impresionirani ambijentom, Sjeća se da su posljednji put izgubili s 1:0 pred deset tisuća ljudi.

Na pitanje novinara može li Hajduk biti prvak rekao da: “Način na koji je Hajduk igrao danas, to je bilo lijepo za gledati. Pet bodova je razlike između Dinama, Osijeka i Hajduka. Bit će napeto do samog kraja”, zaključio je.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.