TRAŽIMO NAJFUJ IZJAVU TJEDNA: Poslušajte friške fascinantne misli naših natjecatelja i glasajte za svoje favorite!

Autor:

Nel Pavletic, Luka Stanzl, Patrik Macek, Stanisavljevic/ATAImages, Milos Tesic/ATA Images/PIXSELL, Nacional

Iza nas je još tjedan u kojem ste birali najFUJ izjave, najapsurdnije izjave proteklog tjedna. Konkurencija je, kao i uvijek, bila jaka. Nominirane pogledajte i poslušajte OVDJE.

A pobjedu je i ovog tjedna odnio Andrej Plenković, koji je pričao o tome kako nam nikad nije bilo bolje.

Prije nego krenemo s nominiranima u ovom tjednu, podsjetimo se kako sve funkcionira. Mi vam petkom damo par izjava tjedna, bile vam drage ili ne. I danas imate priliku odabrati izjavu iz ovog našeg ciklusa/cirkusa – za početak preslušate i glasate na dnu ovog članka sve do sljedećeg petka u 10 sati. Zahvaljujući vašim glasovima, naši tjedni pobjednici idu u daljnja pripetavanja, sve do velikog finala!

1. Aleksandar Vučić

Iznenađen sam svojom velikom popularnošću u Zagrebu i Hrvatskoj. Očito najviše klikova imaju kad me po cijeli dan drže kao prvu vijest, čestitam im na tome, neka nastave. Obično im Photoshopovi služe da nekog uljepšaju, ionako nisam lijep, a njima to služi posebno da me naprave grđim nego što jesam.

 

2. Zoran Milanović o huškanju

Meni su dolazili ispred vrata grlati momci i urlali i arlaukali. Danas pijemo zajedno pivo i razgovaramo o tome što je pošlo po zlu. Znate tko ih je huškao? Plenković i njemu slični koji su ih, bez sekunde braniteljskog staža (kao i ja), išli poticati na to u šatoru.

 

3. Andrej Plenković o Milanoviću

Milanović je huškač, čovjek godinama laže o mojoj obitelji, o mom pokojnom ocu i laže o meni i to baca u eter. Dio ljudi koji je neinformiran, poluinformiran, informiran iz iskrivljenih izvora, misli da je to što on govori istina. Jedan huškač se u subotu ujutro javi, valjda se probudio, i kaže da uznemirujemo javnost, a kada se dogodi teroristički akt, onda smo iznenađeni.

 

4. Peđa Grbin

Tko je sve iz zapadnog dijela grada pa se tušira iz lavora? Hihihi, vi znate malo više informacija? Kad ćemo se moć’ normalno okupat’? A ti imaš još rekonstrukciju? O bokte mazo!

 

5. Porfirije Perić

Plakao bih, vrištao bih od muke kad vidim jadnicu, koja mijenja teze i kaže: zašto nisu brinuli o ženama, žene su ugrožene. Pa jesu ugrožene, svi smo ugroženi, od tebe, bre, bijedo jedna, jer si došla na jasle i prodaješ maglu, k‘o da svijet postoji od tebe.

 

6. Andrej Plenković Google

Poruka je da se suočavamo s rekordnim vodenim valovima i da se borimo, dakle pogledajte širu sliku, odite na Google, pogledajte što se zbiva u Italiji pa ćete vidjeti kako je to.

 

7. Zoran Milanović o avionu

Crko Maršal. Pokvario se avion. To se često događa, a ne mogu blokirati cijeli tjedan s obzirom na to da je to trebao biti protokolarni, revijalni posjet u kojemu sjediš pet sati na jednom mjestu.

 

8. Hrvoje Zekanović

Evo umjetna inteligencija onako fino kaže: “Često bismo mogli argumentirati da je Milanovićev stav u skladu s ruskim interesima u regiji. Uglavnom, takav stav može ukazivati na prorusko stajalište.” Dakle, netko koga nećemo uzeti zdravo za gotovo, ali ja ću se ovdje složiti s umjetnom inteligencijom.

 

9. Katarina Peović i Ante Prkačin

Peović: Nakon Prkačina i njegovih bljuvotina koje smo slušali od jutros, mislim da je stvarno vrijeme da reagirate.
Prkačin: Neka ovo pogleda i srpska Akademija i nitko od njih se ne usudi sa mnom u polemiku, a jedna šuša koja ništa od toga ne zna ponoviti naziva moj govor bljuvotinom.

 

Koji je Vaš favorit?

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.