Tramišak kaže da nije bila opterećena rekonstrukcijom Vlade: “Nije bilo razloga da me se smjeni”

Autor:

29.04.2022., Osijek - Konferencija o industrijskoj tranziciji hrvatskih regija. Konferenciji je prisustvovala ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Natasa Tramisak, dekan Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek, Krunoslav Zmaic, zamjenik gradonačelnika Grada Osijeka, Dragan Vulin, zamjenik zupana Osjecko-baranjske zupanije, Josip Miletic i drugi dionici iz javnog i privatnog sektora. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Davor Javorovic/PIXSELL

Ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Nataša Tramišak izjavila je u petak novinarima u Osijeku da nije bila opterećena razgovorima o rekonstrukciji Vlade, svoj posao radi odgovorno i vjeruje da i premijer vidi rezultate Ministarstva, kao što ih vidi cijela Hrvatska.

Uoči Konferencije o industrijskoj tranziciji hrvatskih regija, koja se održava u Osijeku, novinari su ministricu Tramišak upitali  je li ‘odahnula nakon što ju je zaobišla ova rekonstrukcija Vlade’. “Radim svoj posao odgovorno, vjerujem da i premijer vidi naše rezultate kao što ih vidi cijela Hrvatska”, rekla je  ministrica  regionalnog razvoja i fondova EU, dodajući da je premijer zadovoljan njezinim radom kojega obavlja u Ministarstvu.

Napomenula je i da nikakvih razloga za njezinu smjenu nije bilo, jer u svim procesima koji su odrađeni, značajno je popravljeno povlačenje sredstava iz stare omotnice 2014. – 2020., u rokovima su izvršene izrade operativnih programa i u dobroj su komunikaciji s Europskom komisijom.

Upitana dodala je kako vjeruje da će mandat odrediti do kraja, te će i dalje nastaviti surađivati svi zajedno u Vladi i s novim kolegama.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.