Tomo Medved: “HDZ ostaje pobjednička stranka”

Zamjenik predsjednika HDZ-a Tomo Medved izjavio je u nedjelju navečer nakon objave izlaznih anketa s lokalnih izbora da HDZ ostaje pobjednička stranka i da dosad nije izgubio niti jednu općinu ili grad.

“Sve općine, gradovi i županije koje su dosad bile pod vlašću HDZ-a bit će to i ubuduće. To je taj iskorak HDZ-a na čelu s premijerom Plenkovićem Imamo dobar rezultat u županijama, u Splitu, u Osijeku. Pratimo i Rijeku, još uvijek nije isključen ulazak našeg kandidata u drugi krug. Vjerujemo da će i u Zagrebu naš kandidat Davor Filipović ući u drugi krug. Ovo su još samo izlazne ankete. Ne možemo govoriti ni o kakvom porazu ni o kakvim teretu za premijera Plenkovića. Mi vjerujemo da će Filipović ući u drugi krug i u tom prostoru dodatno predstaviti svoje sposobnosti”, rekao je Medved novinarima.

O kampanji u drugom krugu rekao je: “Sva ona bitna pitanja, počevši od gospodarskog rasta do obnove Zagreba.. nažalost, svjedočili smo skretanju kampanje na manje važna pitanja. Filipović je cijelo vrijeme usmjeravao kampanju prema bitnim pitanjima za grad Zagreb, to je bitna razlika između njega i ostalih kandidata”

Komentiraj