Tom Waits izazvao oduševljenje kada se pojavio na pozornici kako bi Nicolasu Cageu uručio nagradu za životno djelo

Autor:

Press/Jesse Dylan

Tom Waits se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti pa je njegov dolazak na pozornicu, gdje je svom starom prijatelji Nicolasu Cageu uručio nagradnu za životno djelo na SFFILM u San Franciscu, izazvalo oduševljenje okupljene publike.

Sudjelovanje Toma Waitsa nije bilo prethodno najavljeno, pa je njegova prisutnost izazvala uzdahe a potom i frenetičan pljesak prisutnih.

Nakon što je izašao na pozornicu u Yerba Buena Center For The Arts, Waits je govorio o tome kako se on i Cage poznaju otkad je Cage bio tinejdžer i radio je za Waitsa kao njegov vozač. “Bio je isti kao tinejdžer. To je bilo problematično za njegovu obitelj i druge ljude oko njega. Trebao se na neki način izraziti kako bi pokazao sav taj svoj talent i jako mi je drago da je sada tu.“

Dolazeći na pozornicu Nicolas Cage je prethodno pozdravio Waitsa kao svog ultimativnog glazbenog heroja. Cage i Waits zajedno su glumili u filmu Francisa Forda Coppole ‘Rumble Fish’ 1983. godine.

Tom Waits je u lipnju objavio 50. obljetničko reizdanje svog debitantskog studijskog albuma ‘Closing Time’, što je uslijedilo ubrzo nakon izjave njegovog agenta Paula Charlesa koji je izjavio da je Waits ponovo počeo stvarati, no nikakvi detalji o bilo kakvoj potencijalnoj novoj glazbi još nisu objavljeni.

 

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.