TODORIĆ IZ KULMEROVIH DVORA “Teško živim”

Goran Stanzl/PIXSELL

Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić rekao je u intervjuu za slovensku državnu televiziju kako osniva stranku i kreće u pohod na parlamentarnu većinu.

Intervju koji je sniman u Kulmerovim Dvorima, a objavljen u sklopu emisije kojoj je tema bila Mercator, Todorić je govorio i o sudskom procesu te potvrdio da se želi politički aktivirati.

Todorić je kazao da dugovi Agrokora nisu bili tako veliki, koliko se prikazivalo. “Dugovi su bili veliki, ali nikad takvi da nisu mogli biti održivi. Kupovina Mercatora je bila perfektna odluka za sve i za Agrokor i za regiju”, rekao je dodajući kako mu je teško živjeti te da mu još uvijek pomažu prijatelji, koji su, napomenuo je, platili i sudske troškove.

“Četiri obitelji dijele ovaj kompleks, i to je jedino što imam”, pojasnio je Todorić novinaru čiji je dvorac u kojem živi.

Još je jednom prozvao Vladu i premijera Andreja Plenkovića da su krivi za pad Agrokora. “Oni su mene optužili za nešto što nema nikakve veze sa mnom”, kaže Todorić i dodaje kako još uvijek vjeruje u hrvatsko pravosuđe.

Na pitanje hoće li osnovati novu stranku, odgovorio je potvrdno: “Mislimo da ćemo na taj način pobijediti i imati parlamentarnu većinu”, zaključio je Todorić.

Komentiraj