Todorić kaže da je napravio neovisne ankete o stranci koja će biti pod njegovim vodstvom, evo rezultata

Autor:

22.03.2023., Zagreb, Zupanijski sud u Zagrebu, optuzno vijece za veliki Agrokor. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bivši vlasnik Agrokora, Ivica Todorić, najavio je kako ide u utrku za premijera Hrvatske jer mu ankete idu u prilog.

Sada tvrdi kako je ovih dana “proveo više neovisnih istraživanja javnog mišljenja (u HR i inozemstvu) o rejtingu Ivice Todorića i političke stranke koja će biti osnovana pod njegovim vodstvom početkom 2024. godine”.

“Iako stranka još nije registrirana, i s obzirom da još nisam predstavio njen plan i program, ankete su pokazale izvrstan rejting i Ivice Todorića osobno i njegove političke stranke u osnivanju. Kada bi danas bili parlamentarni izbori, politička stranka Ivice Todorića prema neovisnim istraživanjima dobila bi 7-9% glasova građanki i građana Republike Hrvatske”, navodi Todorić u svojem priopćenju.

“Takvi rezultati jasno pokazuju da je građanima dosta Plenkovićeve korumpirane klike i žude za promjenama i novim licima na političkoj sceni”, dodaje.

Todorić napominje i da nakon registracije stranke te predstavljanja tima i programa očekuje značajan rast rejtinga, a nakon kampanje i najveći broj glasova na parlamentarnim izborima, kao i povjerenje građana za sastavljanje nove Vlade koja će transformirati Hrvatsku u regionalnu ekonomsku silu i u potpunosti iskorijeniti kriminal i korupciju, prenosi N1. 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.