Timbaland pobijedio ovisnost najviše zahvaljujući savjetima koje su mu dali Jay-Z i Drake

Autor:

Promo

Timbaland je u intervjuu ispričao da su mu Jay-Z i Drake pomogli da prebrodi najmračnije trenutke njegove ovisnosti

Slavni glazbeni producent i četverostruki dobitnik Grammyja, zaslužan za produkciju brojnih pjesama najvećih svjetskih zvijezda kao što su Nelly Furtado, Ludacris, Missy Elliott, Madonna, Rihanna, Justin Timberlake, Drake, Bjork, tijekom godina je postao ovisan o lijekovima Vicodin i OxyContin, te zapao u ovisničku krizu. Timbaland, pravim imenom Timothy Mosley, opisao je kako je Jay-Z došao do njega kada se borio s ovisnosti i savjetovao mu da pod svaku cijenu izbjegava intervjue, dok mu je Drake rekao da preispita svoje ponašanje.

“Ti momci su posebni za ovaj svijet. Nisam uspio izaći iz svoje tmine dok nisam dobio njihovu podršku. Pomogli su mi u mojim najmračnijim trenucima.”

Timbaland je objasnio i da se nakon izvantjelesnog iskustva uspio odviknuti od droge bez stručne pomoći. U istom je intervjuu nahvalio Jay-Z-a i nazvao ga prorokom jer su neko vrijeme radili zajedno u studiju kada ga je Timbaland zvao po nadimku Hov. “Nikada nisam vidio nikoga poput Hova. Hov me zapravo odgojio, a on to čak ni ne zna. Odgojio me za glazbeni biznis. Bio je nevjerojatno plodan i toliko mudar za svoje godine da sam bio zadivljen samo gledajući ga. Zato sam imao jednu drugačiju vezu s Jayem kada je u pitanju moja glazba. Bilo je to iskustvo kao da smo prepravljali Bibliju. Prepravljali smo i stvarali povijest.“

 

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.