THE GENTLEMEN Glumci progovorili o mogućnosti snimanja druge sezone hit serije

Autor:

Kaya Scodelario and Theo James at The Gentlemen UK Series Global Premiere at Theatre Royal Drury Lane in West End, London, United Kingdom on 5 March 2024.,,Image: 854673664, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Cat Morley / Avalon / Profimedia

Cat Morley / Avalon / Profimedia

Otkako se prošlog mjeseca na Netflixu počela prikazivati serija Guya Ritchija „The Gentlemen“ koja je, nakon četiri dana, postala najgledanija na ovoj streaming platformi, počelo se postavljati pitanje – hoće li se snimati druga sezona? O tome se proteklog vikenda raspravljalo u sklopu panel diskusije koju je organizirao filmski portal Deadline.

„O tome se nije raspravljalo“, rekao je glavni glumac Theo James. „Mislim da bi u tom slučaju bilo svađe između svih nas i Guya Ritchija. Isto tako, mislim da s ovakvom serijom, ako namjeravate učiniti više, trebate smisliti stvarno zanimljiv koncept za drugu sezonu. Koliko god mi uživali i koliko god bila zabavna, potreban je narativni pogon“. Uz to, Theo James je dodao „Ako se pojavi zanimljiva ideja, onda bi moglo doći do snimanja druge sezone. Mislim da prije toga treba raspravljati o tome“.

Uz Thea Jamesa, na panelu su govorili i glumci Kaya Scodelario i Daniel Ings. Ings, koji u seriji glumi Freddyja, kazao je „Uvijek se radi o priči, o liku, a zatim i o životinji u koju ću se odjenuti“. Naravno, time se referirao na scenu iz prve sezone kada se odjenuo u kostim kokoši. Na pitanje u koju bi se životinju želio odjenuti u drugoj sezoni odgovorio je „Zadnji put to je bilo nešto na dvije noge, zar ne? Ovog puta bi bilo nešto na četiri noge“.

I Kayi Scodelario postavljeno je pitanje što bi željela u drugoj sezoni, ako dođe do snimanja, na što je ona odgovorila „Možemo li snimati na Karibima?“.

Serija „The Gentlemen“ naslala je na temelju istoimenog filma iz 2019. godine koji je režirao Guy Ritchie. U seriji je u središtu priče Eddie Horniman (The James) čiji mu otac, aristokrat, nakon smrti ostavlja titulu i bogatstvo, a on otkriva da se ispod naslijeđenog imanja nalazi ogromna farma na kojoj se uzgaja marihuana. Ujedno saznaje da je njegov brat u milijunskim kladioničarskim dugovima zbog kojih mu mafija prijeti smrću. Eddie Horniman mora navigirati kroz svijet živopisnih likova, pri čemu mu pomaže Susie Glass (Kaya Scodelario) čiji je otac legendani kriminalac koji se nalazi u zatvoru.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.