‘DOISTA JE ZGODAN’ Tek što se vratila u Hollywood, Cameron Diaz objavila – po drugi put je postala majka

Autor:

Montecito, CA  - *EXCLUSIVE*  - Cameron wore all black with a Prada fanny-pack and Benji assisted 3 year-old daughter Raddix as they left breakfast at Tre Lune on Sunday morning in Montecito, CA.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 823143729, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Pictured: Cameron Diaz, Benji Madden, Raddix Madden, Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Cameron Diaz (51) i Benji Madden (45) vjenčali su se 2015. godine te su uz pomoć surogat majke u prosincu 2019. dobili kći Raddix. Bilo je to vrijeme kada je Cameron Diaz rekla da se zasitila Hollywooda te se želi posvetiti obiteljskom životu. No, prošle godine ona se vratila u filmsku industriju, snimila film „Back in Action“ s Jamiem Foxxom za Netflix, te najavila snimanje crne komedije „Outcome“ u kojoj će joj partner biti Keanu Reeves. Međutim, čini se da je za glumicu obiteljski život ipak najvažniji te su ona i njen suprug, inače gitarist grupe Good Charlotte, u petak objavili kako su postali roditelji po drugi put. Dobili su sina po imenu Cardinal Madden.

Tu su vijest objavili na Instagramu gdje su napisali „Nevjerojatan je, a mi smo tako sretni što je ovdje“. Ujedno su dodali kako neće objavljivati nikakve fotografije djeteta zbog zaštite privatnosti i sigurnosti ali uvjeravaju obožavatelje da je „on doista zgodan“. Zanimljivo, kada su 2019. dobili kći Raddix, tu su vijest također objavili na Instagramu s istom porukom o zaštiti privatnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Benji Madden (@benjaminmadden)

Prije dvije godine magazin Us Weekly objavio je, pozivajući se na izvor blizak paru, kako Cameron Diaz i Benji Madden, razmišljaju o proširenju obitelji. “Cameron Diaz i Benji Madden razgovarali su o još jednom djetetu i već neko vrijeme razmatraju surogat opcije”, rekao je tada izvor. “Benji je oduvijek želio veliku obitelj, a Cameron Diaz nije trebalo nagovarati nakon dolaska njihove kćeri.”

Izvor je tada dodao da se par nada da će mali dječak upotpuniti njihovu obitelj. “Oni bi voljeli dječaka, naravno, ali samo žele zdravu bebu”, rekao je izvor. “Surogat majčinstvo s njihovom kćeri bilo je nešto oko čega su sumnjali. Ispostavilo se da je to najbolja stvar koju su ikada napravili.”

Godine 2021. Cameron Diaz je izjavila da je majčinstvo „najispunjeniji dio” njezina života do sada. “Čekala sam ovo… tako da nisam imala nikakvih smetnji”, objasnila je tijekom gostovanja na radijskoj postaji SiriusXM. “Ne mogu sada zamisliti da radim. Kao majka sa svojim djetetom, biti na filmskom setu koji oduzima 14, 16 sati mog vremena, jednostavno ne mogu.”

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.