Taylor Swift i Travis Kelce posjetili zološki vrt u Sydneyu, PETA ih odmah napala

Autor:

Taylor Swift kisses Kansas City Chiefs tight end Travis Kelce after the NFL Super Bowl 58 football game against the San Francisco 49ers, Sunday, Feb. 11, 2024, in Las Vegas. The Chiefs won 25-22 against the 49ers. (AP Photo/Brynn Anderson)

AP Photo/Brynn Anderson

Taylor Swift i njezin dečko, zvijezda američkog nogometa Travis Kelce, posjetili su u četvrtak zološki vrt u Sydneyu. Taylor Swift trenutno se nalazi u Australiji zbog turneje nazvane Eras Tour te će u petak, 23. veljače, nastupiti upravo u Sydneyu, na stadionu Accor. Biti će to njen prvi nastup u Sydneyu nakon čega će, dan za danom, održati još tri koncerta. Stoga nije čudno da je njihov posjet zološkom vrtu izazvao pažnju obožavateljica, poznatima po nazivu Swifities, ali i organizacije PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).

„Iako dobro razumijemo privlačnost promatranja australskih divljih životinja, PETA se nada da će sljedeći put, kada Taylor i Travis požele vidjeti divlje životinje, potrošiti svoje vrijeme i novac u pravom utočištu”, izjavila je za portal TMZ Debbie Metzler, direktorica PETA Zaklade za dobrobit životinja.

Travis Kelce doputovao je u Sydney kako bi bio uz svoju djevojku te su ih tijekom posjete zološkom vrtu snimile kamere australske televizije Channel 9 koja je objavila snimke popularnog para dok su bili u društvo klokana, napopularnije australske životinje. Na snimci se vidi kako Taylor Swifz hrani klokana koji joj jede iz ruke. Dok su razgledavali ostale životinje kao što su koale, njih dvoje su se, vidi se na snimci, držali za ruke. Nisu bili usamljeni, društvo su im pravili Sabrina Carpenter i Ross Travis, Kelceov suigrač iz momčadi Kansas City Chiefsa.

Kako javlja australska televizija, ovo je bio njen drugi posjet zološkom vrtu. Prvi put ga je posjetila dan prije, u srijedu, kada je bila u društvu svojih plesačica sa turneje.

Proteklog vikenda ona je nastupila u Melbourneu te je na Instagramu zahvalila svim obožavateljima koji su prisustvovali koncertu. „Melbourne, što da kažem nakon što je vas 288 tisuća došlo i plesalo s nama tijekom posljednje tri večeri? Bilo je nezaboravno. Bili ste na posebnoj razini. Hvala vam na uspomenama. Često ću ih se prisjetiti“, napisala je uz velik broj fotografija s koncerta.

Nakon nastupa u Sydneyu Taylor Swift nastavlja turneju koncertom u Singapuru.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.