TAKO DOBRO! KOD GRGE Slušajte Radojku Šverko na Radio Nacionalu!

Autor:

08.03.2024., Zagreb - Koncert ZGF
OFF Ciklus
Alfi Kabiljo – Svijet je moj  sansona, pjesma, mjuzikl, opera, film,tv
Dinko Apelt, dirigent
Radojka Sverko, Djani Stipanicev, Martin Kosovec, solisti
Zbor Husar&Tomcic skole Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Josip Regovic/PIXSELL

Večeras od 19:00 sati u programu Radio Nacionala repriziramo emisiju TAKO DOBRO! voditelja i urednika Ljudevita Grgurića Grge u kojoj je gostovala RADOJKA ŠVERKO, koja i nakon gotovo 60 godina međunarodne i domaće glazbene karijere svojom karizmom i jedinstvenim interpretacijama oduševljava svoju publiku!

Među brojnim nagradama i priznanjima ističe se 5 (pet) glazbenih nagrada PORIN, uključujući PORIN za životno djelo koji je Radojki 2014. godine dodijelio čovjek koji je bio posredno zaslužan za njezinu veliku internacionalnu karijeru – maestro Pero Gotovac.

Recimo i to da je Radojka Šverko jedina glazbenica koja je te iste godine uz nagradu za životno djelo osvojila i nagradu u redovnoj konkurenciji, točnije, u kategoriji za najbolju žensku interpretaciju.

U emisiji će, uz niz zanimljivosti iz privatnog i profesionalnog života RADOJKE ŠVERKO slušateljice i slušatelji emisije TAKO DOBRO! na valovima Radio Nacionala imati jedinstvenu prigodu čuti i neke od ekskluzivnih i nikada objavljenih pjesama iz bogatog glazbenog repertoara naše velike glazbene umjetnice!

Večeras nam u goste dolazi glazbena diva RADOJKA ŠVERKO! Budite s nama od 19:00 sati na valovima Radio Nacionala!

Bit će nam TAKO DOBRO!

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.