FOTO: Svečano otvoren ‘InDizajn – festival modernog doma’

InDizajn

Svečano je otvoren ‘InDizajn – festival modernog doma’. Trendovi i noviteti iz svijeta dizajna i uređenja interijera predstavit će se posjetiteljima u sklopu trećega izdanja sajma od 13. do 16. rujna u Areni Zagreb.

“Sudeći po svemu što su izlagači pripremili, mogu slobodno reći da ponuda i interes za uređenje interijera nisu nikad bio viši. Domaće tvrtke imaju što pokazati. Posjetitelji mogu pronaći sve, od dekoracija i namještaja pa sve do gradivnih materijala. Tu su i izložbe, kreativne radionice, dječji kutak, mladi talentirani dizajneri te još mnogo toga”, rekla je hrvatska dizajnerica i organizatorica Mirjana Mikulec.

Mirjana Mikulec

“Promocija dodane vrijednosti hrvatskoga produkt dizajna ono je što čini ovaj sajam važnim za hrvatsko gospodarstvo. Naime, dodana vrijednost se ostvaruje jačanjem onih brendova kojima se možemo istaknuti u moru drugih na međunarodnom tržištu,“ rekla je Jagoda Divić, pomoćnica direktorice Sektora za industriju HGK na otvorenju.

Jagoda Divić

Otvorenju sajma interijera prisustvovale su i osobe iz javnog života Iva Radić, Indira Levak i suprug Miroslav, Antonija Stupar Jurkin, Ivana Husar Mlinac, Martina Tomčić Moskaljov i mnogi drugi.

InDizajn organiziraju hrvatska dizajnerica Mirjana Mikulec i RTL televizija. Na sajmu sudjeluje oko 80 tvrtki i dizajnera koji će na 5000 m2 izložbenoga prostora predstaviti najbolje od domaćega i inozemnoga dizajna. Očekuje se da će događanje ove godine posjetiti više od 20 tisuća posjetitelja.

Sajam možete posjetiti do nedjelje, svakim danom od 10 do 20 sati.

InDizajn – festival modernog doma

Komentiraj