Susjedi o suprugu ubijene žene u Petrinji: “Nismo ga vidjeli tri i pol godine”

Autor:

17.05.2023. Petrinja - U obiteljskoj kuci je pronadjeno bezivotno tijelo zenske osobe te se sumnja na nasilnu smrt.  Photo: Edina Zuko/PIXSELL

Photo: Edina Zuko/PIXSELL

Kako je Nacional već objavio, u na samom ulazu grada Petrinje danas je pronađeno beživotno tijelo 45-godišnjakinje. Jedna osoba povezana sa slučajem uhićena je i nalazi se u pritvoru. Slučaj je odlučila razbistriti županijska državna odvjetnica u Sisku Marijana Matijević Pišonić, otkrivši medijima kako je uhićen 52-godišnji suprug usmrćene žene.

U ovom trenutku ne mogu vam ništa reći o počinjenju kaznenog djela. Sve će vam biti objavljeno kad se obavi krim istraživanje. Mogu potvrditi da je osumnjičeni uhićen te da je pod nadzorom policije”, odgovorila je novinarima županijska odvjetnica.

Dodatne detalje slučaja uspio je otkriti Jutarnji list, koji izvještava kako je ubijena žena Gordana Č., te se njezin trenutno uhićeni suprug, Robert Č., sumnjiči za ubojstvo. Županijska državna odvjetnica nije htjela odgovoriti tko je pronašao tijelo, niti u kojim je okolnostima suprug uhvaćen. Tijelo žene i dalje se nalazi u kući, te se provodi detaljan forenzički očevid. Jutranji list također doznaje kako susjedi smatraju obitelj mirnom, te da se vrlo malo zna o njoj – susjedi ni ne znaju kako se zovu.

“Robert je radio u Njemačkoj i dolazio je na odmor u Petrinju. Koliko znamo, zajedničke djece nisu imali. Gordana se nije pretjeralo družila, vidjeli bi je samo kada bi odlazila u grad. Prije njih, u kući je živio Gordanin brat, a Roberta nismo vidjeli jedno tri i pol godine u naselju”, rekli su susjedi bračnog para novinarima Jutarnjeg lista.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.