Suprug Nicki Minaj, Kenneth Petty priznao da je bio osuđen zbog pokušaja silovanja

Suprug rep zvijezde Nicki Minaj, Kenneth Petty, priznao je krivnju za pokušaj silovanja zato jer se nije registrirao kao seksualni prestupnik dolaskom u Kaliforniju.

U početku se 43-godišnj suprug Nicki Minaj izjasnio da nije kriv za iznesene optužbe ali je izmijenio svoje izjašnjavanje u dokumentima podnesenim prošlog tjedna.

Kenneth Petty, koji se oženio popularnom repericom 2019. godine, morao se registrirati kao seksualni prijestupnik nakon što je sa 16 godina osuđen za pokušaj silovanja u prvom stupnju. Osuđen je 1995. godine, te odslužio četiri godine zbog kaznenog djela u državnoj kaznionici.

Kako je izvijestio NBC News Nicki Minaj i njezin suprug preselili su se u Kaliforniju iz New Yorka 2019. godine, a Petty je uhićen tijekom prometne kontrole kada je policija otkrila da se u državi nije registrirao kao seksualni prijestupnik.

Prošlog mjeseca Nicki Minaj i njezina supruga tužilia je Jennifer Hough, zbog koje je Kenneth Petty osuđen zbog pokušaja silovanja. U optužbi koju je Jennifer Hough podnijela stoji je da su je Nicki Minaj i Kenneth Petty “izravno i neizravno zastrašivali, maltretirali, te prijetili da mora poreći svoje tvrdnje da ju je optuženi Petty pokušao silovati.” Potom je ustvrdila da je njihova motivacija za njezino uznemiravanje očito izazvana činjenicom da se nije dolaskom u Kaliforniju registrirao kao seksualni prestupnik. Novo ročište za ovaj slučaj zakazano je za 24. siječnja 2022. godine.

 

Komentiraj