SuperSport HNL: Lokomotiva – Rijeka, početne postave

Od 21 sat u Kranjčevićevoj se u sklopu 4. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige sastaju Lokomotiva i Rijeka. Domaćini su u sezonu startali porazima kod Dinama i Šibenika te pobjedom nad Osijekom dok su gosti nakon slavlja na Šubićevcu remizirali s Goricom dok su odgodili Jadranski derbi.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na Kačavendu, Aliyua, Krivaka i Groznicu dok su gosti bez Merkulova i Mitrovića.

Strateg Lokomotive Silvijo Čabraja je u najavi rekao: “Rijeka je jedna kvalitetna ekipa koja je imala određenih promjena tokom ovog prijelaznog roka. Doveli su nova imena, nova pojačanja. Mislim da su i dalje među najkvalitetnijim ekipama u ligi. Teško je kazati kakvu utakmicu možemo očekivati, no mislim da će Rijeka isto kao i mi ući u utakmicu otvorenog garda i tražiti bodove, i mi tražimo bodove, tako da vjerujem kako će utakmica svakako biti vrlo zanimljiva.”

Njegov kolega na klupi Rijeke Dragan Tadić je izjavio: “Očekujemo zahtjevnu utakmicu. Vidimo kako ide prvenstvo da su sve utakmice teške, da favorit možeš biti jedino na papiru. Ovaj tjedan ušli smo u normalan ritam rada, očekujem protiv Lokomotive dobru prezentaciju.”

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka kojem će pomagati Marjan Tomas (Osijek), Kristijan Novosel (Valpovo) i Ivan Matić (Osijek) dok su za VAR zaduženi Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina) i Ivan Mihalj (Velika Gorica). Delegat susreta je Jakov Juretić (Split), kontrolor suđenja Draženko Kovačević (Križevci), a za sigurnost će se ispred Saveza brinuti Miroslav Marković.

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentiraj