STIŽU I SLAVNI VESLAČI Proslava Dana Botinca uz bogat program i mural u čast braći Sinković

Autor:

22.06.2021., Perucko jezero - Braca Martin i Valent Sinkovic na zavrsnim pripremama za OI u Tokiju na Peruckom jezeru. 

Photo Sasa ZinajaNFoto

Saša Zinaja/NFOTO

Povodom Dana Botinca, stanovnici tog naselja organiziraju veliko zajedničko druženje s bogatim programom aktivnosti za sve uzraste. Ova manifestacija održat će se u subotu, 08. lipnja, i uključivat će razne događaje kako bi se proslavila zajednica i odala počast istaknutim sportašima iz ovog naselja.

Program započinje u jutarnjim satima dječjom biciklijadom, koja će okupiti najmlađe stanovnike Botinca i njihove roditelje u veseloj i aktivnoj vožnji kroz naselje. U popodnevnim satima slijedi niz zabavnih igara, napuhanaca za djecu, te glazbeni program koji će dodatno obogatiti atmosferu i pružiti zabavu za sve generacije.

Posebno ističemo crtanje murala posvećenog braći Sinković, koji su svoje djetinjstvo proveli upravo u Botincu. Braća Sinković, vrhunski sportaši, višestruki svjetski i olimpijski prvaci i ponos Hrvatske, na ovaj će način dobiti trajnu počast u svom rodnom naselju.

Mural će crtati poznati ulični umjetnik Miro Petković Modul, čiji će talent i kreativnost dodatno uljepšati naselje posebnim umjetničkim djelom i inspirirati buduće generacije. Braća Sinković također će prisustvovati događaju u popodnevnim satima, što će biti posebna prilika za sve prisutne da se upoznaju s ovim izvanrednim sportašima.

Stanovnici Botinca s ponosom organiziraju ovaj događaj kako bi zajedno proslavili svoj kvart, odali počast uspjehu braće Sinković i pružili priliku za druženje i zabavu svim sudionicima.

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.