Stier na listi VII. izborne jedinice, Medved nositelj

Ministar branitelja Tomo Medved bit će nositelj HDZ-ove izborne liste za 7. izbornu jedinicu, neslužbeno doznaje N1.

Predsjednik stranke Andrej Plenković sastao se jučer u Banskim dvorima s donedavnim stranačkim oponentom Davorom Ivom Stierom, a N1 piše da je Stier uspio dobiti poziciju na listi HDZ-a u 7. izbornoj jedinici.

Stier je, podsjetimo, zajedno s Mirom Kovačem i Ivanom Penavom htio preuzeti HDZ na unutarstranačkim izborima, ali je Plenković uvjerljivo pobijedio. Ipak, između Plenkovića i Stiera bilo je najmanje okršaja i udaraca ispod pojasa u javnom prostoru za vrijeme stranačke kampanje.

Stier je sinoć na Facebooku javno pohvalio vladu.

“Hrvatska će dobiti 10 milijardi eura od EU iz instrumenta #NextGenerationEU. Uz navedeno, Hrvatska će kroz dugoročni EU proračun na raspolaganju imati preko 150 milijardi kuna, što je duplo više nego u zadnjih sedam godina. Ovi rezultati nisu slučajni, već su rezultat angažmana, stručnosti i napornog rada vlade. Ova ogromna sredstva uvelike će ubrzati postizanje snažnog gospodarskog rasta Hrvatske”, napisao je.

Hrvatska će dobiti 10 milijardi eura od 🇪🇺 iz instrumenta #NextGenerationEU! Uz navedeno, Hrvatska će kroz dugoročni EU…

Posted by Davor Ivo Stier on Thursday, May 28, 2020

Komentiraj