SRETAN ROĐENDAN Glumici iz serije ‘Ripley’ Tom Cruise svake godine šalje poklon

Autor:

LOS ANGELES, CALIFORNIA - APRIL 03: Dakota Fanning attends the Los Angeles Premiere Of Netflix's "Ripley" at The Egyptian Theatre Hollywood on April 03, 2024 in Los Angeles, California.   Frazer Harrison,Image: 862225207, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Dakota Fanning imala je 11 godina kada je 2005. godine glumila s Tomom Cruiseom u filmu „Rat svjetova“ koji je režirao Steven Spielberg. U tom filmu u kojem Cruise spašava svijet od invazije vanzemaljaca Dakota Fanning je glumila njegovu kći. U međuvremenu, Dakota Fanning, koja sada ima 30 godina, postala je respektabilna glumica koja je trenutno najpoznatija po ulozi Marge u seriji „Ripley“ koja se prikazuje na Netflixu. Iako je prošlo 19 godina od tog filma, Tom Cruise ne zaboravlja na jedno, a to je njen rođendan.

U intervjuu za magazin Harper’s Bazaar, u kojem je sudjelovao i Andrew Scott, koji u seriju glumi Toma Ripleya, ona je otkrila da joj je prvi mobitel u životu kupio upravo Cruise. Dogodilo se to za njen 11. rođendan koji je slavila tijekom snimanja filma „Rat svjetova“ a radilo se o modelu Motorola Razr. „O, Bože, bila sam tako uzbuđena“, prisjetila je Dakota Fanning dodajući kako u to vrijeme nije imala nikog koga je mogla nazvati ili mu poslati poruku, tako da nije znala od kakve joj je koristi taj poklon. „Znate, imala sam 11 godine. Ali, dopao mi se poklon, Osjećala sam se tako cool“.

Međutim, rođendanski pokloni nisu prestali stizati nakon što je završeno snimanje filma „Rat svjetova“, a slao ih je upravo Tom Cruise. „Tom mi šalje rođendanski poklon svake godine i to od mog 11. rođendana“, istaknula je glumica koju smo u hrvatskim kinima nedavno gledali u filmu „Pravednik 3: Konačno poglavlje“. Naravno, nedavno je proslavila 30. rođendan i Cruise ni ove godine nije zaboravio na njega.

Ipak, nije Cruise jedini glumac od kojeg je dobila poklon. Naime, te 2005. godine Dakota Fanning je glumila i u filmu „Dreamer“ s Kurtom Russellom u glavnoj ulozi. Kako se film bavi konjskim utrkama tako joj je Russell jednom prilikom, za rođendan, poklonio konja.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.