Splitskom sucu okršaj Rijeke i Osijeka

Određene su službene osobe za 14. kolo HT Prve lige. Derbi kola igra se u nedjelju od 17:30 na Rujevici kada vodeća Rijeka dočekuje prvog pratitelja Osijeka, a taj dvoboj je pripao Duji Strukanu. Splitskom sucu to će biti deveti put u karijeri da sudi okršaj ove dvije momčadi, a u tim utakmicama uspješnija je bila Rijeka koja je slavila u četiri navrata, Osijeku su pripale tri utakmice dok je jednom bilo bez pobjednika.

Strukanu će ovom prilikom pomagati Goran Perica (Šibenik), Alen Jakšić (Solin) i Marino Majstorović (Split) dok će u VAR sobi biti Ivan Vučković (Zagreb) i Ivan Mihalj (Velika Gorica). Delegat susreta je Ivan Jurina (Zagreb), a suce će kontrolirati Bruno Marić (Daruvar).

Kolo u subotu od 15 sati u Kranjčevićevoj otvaraju Hrvatski dragovoljac i Šibenik te Mario Zebec iz Cestice dok će istog dana od 17:05 Gorica dočekati Dinama u susretu koji je pripao Zdenku Lovriću iz Đakovo. Nedjelja u 15 sati je rezervirana za okršaj Slaven Belupa i Hajduka koji će suditi Fran Jović iz Zagreb, a kolo će u ponedjeljak od 18 sati u Puli zaključiti Istra 1961 i Lokomotiva te Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline.

Službene osobe za 14. kolo HT Prve lige:

Komentiraj