Ivo Cagalj/PIXSELL

Splitski vatrogasci žele sastanak s Hajdukom i Torcidom

U subotnjem derbiju Hajduka i Dinama (0:0) vatrogasac Tomislav Biuk teško je ozlijeđen. Vatrogascu je u topovskom udaru stradala šaka, a splitski su vatrogasci za Radio Dalmaciju najavili kako traže sastanak s Upravom Hajduka i Torcidom.

Naš kolega se oporavlja i nadam se da će sve biti u redu. Što se tiče naših daljnjih dežurstava na Poljudu, mi ćemo ih i dalje odrađivati. Zamislite da se nešto dogodi na stadionu. Da se nešto zapali, da stradaju navijači ili igrači… Vatrogasci moraju biti tu, utakmica se ne može održati bez nas”, rekao je zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Ivan Kovačević.

Dodao je kako će nastojati s Upravom Hajduka i Torcidom održati sastanak. “Nije ovo prvi put. Naš posao je takav, događaju se nesreće. No, svi skupa, cijelo društvo, trebamo poraditi na tome da se ne događa ono što se ne treba događati”, kazao je za Radio Dalmaciju.

“Uvijek će biti neodgovornih pojedinaca i ne treba generalizirati, ali važno je da većina utječe na to da se ovo više ne događa. Treba voljeti svoj klub, ali nitko zato ne treba stradavati. Bengalke i topovske udare ne treba bacati na teren”, poručio je Kovačević.

Komentiraj