Splitski sud Severini vratio sina, pjevačica tvrdi: Na ovome neću stati!

Autor:

05.02.2024.,Zagreb, Pjevacica Severina odlazi s Opcinskoh suda kojom prilkom je novinarima dala izjavu vezanu za postupak. Photo: Robert Anic/PIXSELL

Robert Anic/PIXSELL

Nakon što je Vrhovni sud vratio skrbništvo nad sinom ocu Milanu Popoviću, dvadesetak dana kasnije dolazi do obrata.

Kako doznaju 24sata, splitski Županijski sud je 6. veljače ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka Severina Vučković 12-godišnjeg dječaka dužni “roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno”.

To sada znači da će pjevačica provoditi dva tjedna sa svojim sinom, a opet dva tjedna odlazi kod oca. Severina je prije pola sata na Instagramu podijelila fotografiju i čestitala sinu 12. rođendan.

Podsjetimo, tjednik Nacional prvi je otkrio da je u borbi Severine Vučković i Milana Popovića za skrbništvo nad njihovim sinom Aleksandrom došlo do novog preokreta nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu koji je povrijedio Zakon o parničnom postupku.

OPET ZAOKRET: Vrhovni sud vraća Severinina sina ocu Milanu Popoviću jer je Županijski sud u Splitu teško prekršio zakon

Severina je za Index rekla da nije očekivala da će sud tako brzo donijeti novu odluku.

“Nisam uopće očekivala da će splitski Županijski sud tako brzo donijeti novu odluku, jer do sada je u mom slučaju, odnosno mog djeteta, sve bilo sporo, prepuno nepravde i korupcije.  Splitski sud ponovno je donio presudu kao i 2021., koja je pola – pola, dobro je da su vratili na to, sve je bolje od dva puta tjedno po četiri sata, ali ja na ovome neću stati – ići ću do kraja, tražit ću samostalno skrbništvo i svakako se nastavljam boriti za sve žene, odnosno njihovu djecu s kojima se sustav lopta, žrtava sustava i institucija, ‘moćnih i nemoćnih žena i ženica'”, rekla je Severina nakon nove presude.

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Splitski sud Severini vratio sina! | NACIONAL.HR – Cro24.NET

prije 2 mjeseca

[…] Izvor: Nacional […]