Splitski huligani počeli otkrivati pozadinu nereda na stadionu

Autor:

Zagreb/Beograd, 15.12.2017 - Petorica Hrvata koji sudjelovali u masovnoj tuènjavi i neredima na utakmici Crvene Zvezde i Partizana u srijedu, danas æe biti saslušani pred srbijanskim tužiteljem, objavljuju beogradski mediji, a potvrdio je i MVEP. Na slici sukob navijaèa tijekom utakmice izmeðu Partizana i Crvene zvezde na južnoj tribini stadiona Partizana u Beogradu 13.12.2017. godine. 
foto HINA/ BETAPHOTO/ BRANISLAV BOZIC/ ua

Prema pisanju srpskih medija, koje prenosi Slobodna Dalmacija, pojedini Splićani koji su sudjelovali u tučnjavi na utakmici Partizan – Crvena zvezda, otkrili su istražiteljima pozadinu tog događaja.

Srpske Večernje novosti neslužbeno doznaju da je jedan od pretučenih Hrvata u novinama prepoznao osobu koja ih je angažirala za 10.000 eura, a navodno je riječ o poznatom imenu srpskog i crnogorskog podzemlja, Filipu Koraću.

Po toj verziji, točnna su nagađanja da se iza obračuna na stadionu zapravo kriju obračuni u beogradskom podzemlju pri čemu su Splićani nastradali kao žrtveni janjci. Nakon incidenta na stadionu koji je u prosincu bio glavna tema u regiji, uslijedilo je nekoliko nerazjašnjenih ubojstava, a sva se povezuju s obračunima u srpskom i crnogorskom podzemlju.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.