Sopić: “Dođe i trenutak kada neka stvari moraš prelomiti. Gospodin Selahi će na tribinu”

Autor:

08.12.2023., Rijeka - Konferencija za novinare u press centru stadiona na Rujevici. Trener HNK Rijeke Zeljko Sopic i igrac Marijan Cabraja. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Goran Kovacic/PIXSELL

Trener Rijeke Željko Sopić potvrdio je na konferenciji za medije uoči nedjeljnog dvoboja 18. kola SuperSport HNL-a protiv Slaven Belupa kako veznjak Lindon Selahi seli na tribinu te neće biti u konkurenciji za momčad.

Selahi ima ugovor s klubom do sljedećeg ljeta, što znači da već od siječnja može slobodno pregovarati s drugim klubovima.

“Kako je slogan ovog kluba ‘Krepat ma ne molat’, a ne ‘Igra tko ima vremena’… Gospodin Selahi će na tribinu. U Hrvatskoj je demokracija, svatko ima pravo izabrati što hoće. Ali stvarno, koliko sam se ja osobno borio za tog dečka toliko se ne bi borio za svog sina no dođe i trenutak kada neka stvari moraš prelomiti”, rekao je Sopić na konferenciji za medije.

Dodao je da smatra da će u cijeloj situaciji najviše ispaštati sam igrač. “Onda ja kao trener, a na kraju i klub, ali on je bio upoznat što odluka o neproduljenju ugovora nosi. Donio je svoju odluku i to je legitimno. Pa je i klub donio svoju odluku što je isto legitimno. Ja se nadam da će se igračeva odluka promijeniti, ali kako danas stvari stoje, to je tako kako sam vam sad rekao. Hoće li se nešto promijeniti, to ne mogu znati. On i klub trenutno stoje na pozicijama da se nisu dogovorili, a s tim se dečkom razgovara, priča i pregovara već tri mjeseca“, poručio je Sopić.

Osim Selahija, trener Rijeke protiv Slaven Belupa ne može računati ni na Pjacu, Smolčića, Jankovića i Godu. Sopić je istaknuo kako je Roy Ferenčina dignuo Slaven Belupo, no da će njegova momčad od prve minute nametnuti jak tempo te od 11 igrača koji će istrčati očekuje da će dati sve od sebe da pobijede.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.