Šok iz Mađarske! Dvojica Kauboja pozitivna na koronu, saznali pred utakmicu s Ukrajinom

Autor:

06.11.2021., Novigrad - U Sportskoj dvorani u Novigradu odigrana je prijateljska utakmica izmedju rukometne reprezentacije Hrvatske i Slovenije. Izbornik Hrvoje Horvat   Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

Srecko Niketic/PIXSELL

Dva sata do utakmice Hrvatske i Ukrajine na Euru 2022. reprezentacija Hrvatske ostala je bez Davida Mandića Željka Muse koji su pozitivni na koronavirus.

”Kao što je to već uobičajeno posljednjih nekoliko dana, svaka reprezentacija koja sudjeluje na Europskom prvenstvu s nestrpljenjem očekuje rezultate PCR testiranja. Za hrvatsku mušku seniorsku reprezentaciju, vijesti ponovno nisu dobre. Na listi Covid – 19 pozitivnih igrača od danas su David Mandić i Željko Musa. Prema protokolu, oni se nalaze u izolaciji te neće biti na raspolaganju izborniku Hrvoju Horvatu za večerašnju utakmicu s Ukrajinom. Svi ostali igrači (osim već ranije pozitivnih) i članovi stručnog stožera bili su negativni na današnjem PCR testiranju”, objavio je HRS.

Umjesto Željka Muse sada upada Jakov Gojun koji je jučer stigao u Mađarsku, a mogao bi imati značajnu minutažu večeras u obrani.

Dan odluke za ‘Kauboje’: Hrvatska je korak do drugog kruga EURO-a, evo gdje možete gledati susret

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.