Sofia Vergara se na društvenim mrežama hvali modnim stilom i otkriva da voli kavu

Screenshot YouTube

Lijepa glumica Sofia Vergara je ovaj tjedan bila vrlo aktivna na društvenim mrežama što su mnogi popratili  pozitivnim komentarima, prenosi  yahoo.com.

Vergara je umjetničkom fotografijom, objavljenoj povodom Međunarodnog dana kave 1. listopada na Instagramu jasno poručila da kava pobuđuje osjetila. Fotografiju u velikoj hrpi kave, koja je prikrivala glumicu prokomentirali su brojni mediji i korisnici društvenih mreža.

Glumica iz serije ‘Moderna obitelj’ je na najbolji mogući način dočarala strast prema ovom napitku te je ponovno istaknula svoje kolumbijsko podrijetlo i na duhovit način ‘dala podršku’ svima, koji vole piti kavu.

Uz obaveze, koje je donijela uloga suca u televizijskom programu Američki supertalent, Vergara je sad našla vremena za izlazak s prijateljicama i pohvalila se svojom odjevnom kombinacijom. Crni top-korzet je uparila s crnim kožnim capri hlačama i otvorenim cipelama s vrlo visokom petom.

Mediji pišu da je glumica vjerna etiketama Giuseppe Zanotti, Saint Laurent i Amina Muaddi, a od obuće preferira Christian Louboutin. Za opuštenije trenutke bira odjeću iz velikih trgovinskih lanaca i popularnih online trgovina. Vergara je amabasorica branda Dolce & Gabbana i prošle godine je bila uključenja u jednu od kampanja.

Komentiraj