Snimili film za 90 milijuna dolara, sad ga ne žele prikazati

Autor:

Warner Bros.

Krajem prošle godine, u produkciji kompanije Warner Bros., snimljen je još jedan film temeljen na DC Comics stripu, a to je „Batgirl“.  Belgijski redatelji Adil El Arbi i Bilall Fallah, koji su postali zapaženi režijom filma „Bad Boys for Life“ i serijom „Ms. Marvel“, režirali su „Batgirl“ u kojem glavnu ulogu glumi Leslie Grace dok su u ostalim ulogama J.K. Simmons, Michael Keaton i Brendan Fraser. Proračun filma trebao je iznositi 80 milijuna dolara ali se zbog pandemije koronavirusa povećao na 90 milijuna. Film je trebao biti prikazan na HBO Maxu, streaming platformi u vlasništvu kompanije Warner Bros., s tim da je tadašnji čelnik kompanije Toby Emmerich razmišljao i o kino distribuciji filma.

Prema onome što su objavili svjetski filmski portali, odlučeno je da se film „Batgirl“ stavi sa strane do konačne odluke. Naime, ova je odluka donesena nakon što je došlo do promjene na čelu kompanije Warner Bros. koja se u međuvremenu spojila s kompanijom Discovery. Nova vlast odlučila je kako se više neće snimati skupi filmovi koji će biti prikazivani samo na streaming platformi. Tako su po strani ostavljeni filmovi „Batgirl“ i  „Scoob!: Holiday Haunt“ čije je snimanje stajalo 40 milijuna dolara. Zanimljivo, glavna glumica Leslie Grace izjavila je nedavno kako je već razgovarala s redateljima o snimanju nastavka filma „Batgirl“.

Da nešto nije u redu moglo se primjetiti prošlog mjeseca kada na  DC Comic-Con panelu nitko nije spomenuo film „Batgirl“. Sve ovo dio je odluke novih čelnika kompanije koja se sada zove Warner Bros. Discovery u sklopu koje treba rezati troškove za tri milijarde dolara.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.