Snimat će se novi film iz franšize “Igre gladi” ali bez Jennifer Lawrence

Slijedeći mjesec, preciznije 21. svibnja, biti će objavljena knjiga „The Ballad Of Songbirds And Snakes“ autorice Suzanne Collins,poznate po seriji knjiga „Igre gladi“ prema kojima su snimljeni veliki filmski hitovi. Ona je sada potvrdila kako će i njezina nova knjiga dobiti filmsku verziju i to kao prequel franšize „Igre gladi“.

Radnja knjige „The Ballad Of Songbirds And Snakes“ smještena je 64 godina prije događaja iz prve knjige „Igre gladi“ i prati 18-godišnjeg Coriolanusa Snowa prije no što je postao zli predsjednik Snow kojeg u filmskoj trilogiji glumi Donald Sutherland. Prema dijelovima knjige koje je objavio magazin Entertainment Weekly, Snow je privilegirani tinejdžer koje želi više, ali ne ono u što se kasnije pretvorio. U to vrijeme, on je bio šarmantan, prijateljski nastrojen i smatran herojem.

Film će režirati Francis Lawrence koji je već režirao filmove „Igre gladi: Plamen“ i oba dijela filma „Igre gladi: šojka rugalica“. S obzirom na spomenutu radnju knjige, Jennifer Lawrence neće ponoviti ulogu Katniss Everdeen u novom filmu.

Komentiraj