Slow Cooked Selection, nova linija polugotovih mesnih jela iz PIK-a Vrbovec

Autor:

Promo PIK Vrbovec

Ovog prosinca PIK Vrbovec tržištu predstavlja novu liniju proizvoda polugotovih mesnih jela – PIK Slow Cooked Selection koji su predpripremljeni slow cooking metodom i potrebno ih je termički obraditi kako bi finalni proizvod bio svima nezaboravno jelo. Benefiti slow cookinga su sočno meso, jednostavna priprema jela i smanjeno vrijeme potrebno za pripremu.

Novu PIK-ovu liniju čine proizvodi Pulled Pork/Trgana svinjetina, Spare Ribs/Svinjska rebarca i Pork Knuckle/Buncek.

Pulled Pork ili trgana svinjetina se, nakon šestosatne termičke obrade prilikom proizvodnje, može pripremiti za pola sata u pećnici ili za 15 minuta na roštilju. Poslužiti se može u pecivu ili tortilji, a može se jesti klasično s prilogom.

Photo: Promo PIK Vrbovec

Spare Ribs prolaze kroz slow cook pripremu u trajanju od pet sati. Kao i u slučaju trgane svinjetine, Spare Ribs su spremna za 30 minuta ako ih pripremate u pećnici, odnosno za samo 15 minuta na roštilju. I u jednom i u drugom slučaju, na tanjuru ćete imati sočno i mekano meso koje se samo odvaja od kosti.

Tradicionalno jelo kontinentalne Hrvatske – svinjska koljenica, odnosno Pork Knuckle/Buncek priprema se pet sati u PIK-u. Završna priprema u pećnici traje 45 minuta kako bi se dobila hrskava korica zbog koje će ovo jelo svi obožavati.

Photo: Promo PIK Vrbovec

Slow cooked selection proizvodi omogućit će vam ovih blagdana više vremena s obitelji i prijateljima, a manje u kuhinji. Inspiraciju i recepte potražite na www.volim-meso.hr/slow-cooked  .

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.