Slavni gitarist pao u nesvijest tijekom koncertnog nastupa

Slavni gitarist Carlos Santana (74) onesvijestio se u utorak navečer na pozornici tijekom nastupa u Clarksonu, država Michigan, 60 km od Detroita. Snimka tog događaja pojavila se na društvenim mrežama gdje je više posjetitelja koncerta objavila video kako se glazbenik ruši na pozornici u Pine Knob Music Theatreu. Brzo je ponovno stao na noge, nakon čega se može vidjeti kako i dalje maše obožavateljima dok su ga iznjeli s pozornice u bolničkim kolicima, a zatim je nastup otkazan.

Santana je ove godine bio na turneji sa soul funk bendom Earth, Wind & Fire, koja je započela prije manje od mjesec dana i trebala je trajati do kolovoza. Nema informacija o tome što je uzrokovalo ovaj događaj, ali prošle godine je bio podvrgnut “neplaniranom zahvatu na srcu”, koji je bio dovoljno ozbiljan da otkaže njegove nastupe u prosincu 2021. tijekom rezidencije u Las Vegas House of Blues.

Santana je komentirao ovu situaciju rekavši: “Uzet ću malo slobodnog vremena kako bih se odmorio”, rekao je Santana u video poruci, u kojoj je otkrio da je u subotu otišao u bolnicu nakon što je osjetio nelagodu u prsima.”

Komentiraj