Slavna komičarka izbezumljeno je gledala u Billie Eilish na dodjeli nagrada. Ova joj se potpisala na čelo

Autor:

Netflix

U subotu su dodijeljene nagrade Udruženja filmskih i televizijskih glumaca (Screen Actors Guild) koje su uvijek bile bitan indikator onoga što će se dogoditi na dodjeli Oscara. Nagradu za najboljeg glumca osvojio je Cillian Murphy za ulogu u filmu „Oppenheimer“ dok je nagradu za najbolju glumicu osvojila Lily Gladstone za ulogu u filmu „Ubojice cvjetnog mjeseca“. No, pored ozbiljnog dijela, ceremonija dodjele nagrada imala je i svoj duhoviti dio za što su najzaslužnije komičarka Melissa McCarthy i pjevačica Billie Eilish koje su dodjeljivale nagradu za najbolju televizijsku glumicu u humorističnoj tv seriji.

U uvodnom govoru Melissa McCarthy predstavila se kao velika obožavateljica Billie Eilish te je priznala da je bila uzbuđena kada se svojedobno našla u blizini pjevačice koja je „kriva“ za pjesmu „What Was I Made For?“ iz filma „Barbie“. S druge strane, čini se da se Billie Eilish nije mogla prisjetiti tog događaja.

„Već smo se susrele, ali u redu je, nema veze. Uostalom, zašto bi se ti toga sjećala? Ne bi ni trebala. Srele smo se dva puta, zapravo tri puta. Upoznala si moje kćeri i jednog mog psa“, rekla je Melissa McCarthy na bini dodajući „Jedna zanimljivost, kad već pitaš, također smo se susrele dok si bila u maternici jer je tvoja majka bila moja prva učiteljica glumačke improvizacije. A s kime je tada bila trudna? To su bila ti.“

Billie Eilish je, čini se, bila zbunjena, komičarka joj je kazala kako je željela iskoristiti ovaj trenutak te je zamolila pjevačicu da joj se potpiše na haljinu. „Ne! Ne želim je uništiti“, odgovorila je Billie Eilish. Na to joj je Melissa McCarthy rekla „Hvala ti što ti se sviđa moj prijedlog“ i zatim je pitala hoće li se onda potpisati na njeno lice. Na njeno iznenađenje, Eilish je prihvatila taj prijedlog.

„Dobro, dobro, misilila sam da ćeš reći ‘Ne želim uništiti tvoje lijepo lice’“, našalila se Melissa McCarthy ali je pjevačica odgovorila „Nije me briga“, dlanom začepila njena usta, te joj se flomasterom potpisala na čelo.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.