Škoro najavio izlazak na parlamentarne izbore: “Ja vas neću ostaviti!”

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro najavio je u nedjelju, nakon što nije uspio uči u drugi krug predsjedničkih izbora, kako će izaći na parlamentarne izbore.

“Dobro večer i hvala puno na svemu što smo postigli. U ovom stožeru se večeras slavi pobjeda slobode. Nema nas malo i ovo je znak da Hrvatska želi promjene”, rekao je na početku Škoro.

Svojim biračima poručio je da ne budu tužni. “Hvala svim mojim suradnicima, volonterima i naročito mojoj obitelji. Napravili smo povijesni rezultat, nitko nam nije davao šanse. Ovo je na neki način bio referendum koji je pokazao da velik broj ljudi nije zadovoljan vlašću. Promjene su nužne i moramo ih napraviti. Raskrinkali smo hobotnicu koja je premrežila sve stranke”, kazao je.

“Vratili smo Hrvatsku narodu i silno sam ponosan jer je najteže biti prorok u vlastitom selu. Dobili smo moj rodni Osijek i Imotski, rodno mjesto mojih roditelja. Nastavljat ćemo vraćati Hrvatsku narodu i uvjeravam vas da ćemo na parlamentarnim izborima vratiti još i više. Ja vas neću ostaviti. Doći će vrijeme kad ćemo moći napraviti kvalitetne promjene, Vratit ćemo Hrvatsku narodu”, istaknuo je.

Komentiraj