SIMPSONI Umro omiljeni lik fanova nakon 35 godina

Autor:

Screenshot/Simpsoni

Slavna animirana serija „Simpsoni“ emitira se od 1989. godine, a trenutno se prikazuje 35. sezona. Većina likova pojavljuje se tijekom desetljeća u svim epizodama pa su obožavatelji bili šokirani kada su saznali za smrtni slučaj poznatog stanovnika Springfielda kojeg su često viđali kako u pozadini sjedi u jednoj od prepoznatljivih gradskih znamenitosti.

U posljednjoj epizodi ”Cremains Of The Day” gledatelji su vidjeli da je umro Larry, barska mušica i redoviti posjetitelj kafića Moe’s Tavern, u kojem je na kraju pao mrtav.

U epizodi Homer, Moe, Lenny i Carl prisustvuju njegovu sprovodu i shvaćaju da su znali malo o njemu s obzirom na brojne godine koliko su se svi poznavali, što je natjeralo Homera da se zapita jesu li možda “užasni ljudi”.

Larryjeva majka odala je počast sinu na sprovodu, u kojem je spomenula redovite posjetitelje bara i rekla: “Moj Lawrence uvijek je lijepo govorio o svojim najboljim prijateljima, kolegama iz Moe’s Taverna”, a onda ih je potaknula da priđu i kažu nekoliko riječi o njemu.

Njih četvorica zatim imaju zadatak odnijeti Larryjev pepeo na njegovo “posebno mjesto”, Serenity Falls, nakon što im je Larryjeva majka poklonila grupnu fotografiju svih njih zajedno.

Mnogi obožavatelji ”Simpsona” na društvenim mrežama su se osvrnuli na to da je jedan lik umro u seriji, što je rijetkost. Kada su objavljene promotivne fotografije prije emitiranja epizode, jedan obožavatelj je napisao: “Konačno su dali Larryju veliku pozornost nakon što je 35 godina bio statist u pozadini… i on JEBENO UMIRE”.

Drugi je rekao: “Jedna stvar u vezi s najnovijom epizodom ‘Simpsona’ je ta da je, šala na stranu, život Larryja The Barflyja zaista bio jebeno tužan i tragičan”.

Neki obožavatelji bili su šokirani smrću: “Ne mogu vjerovati da su sinoć ubili Larryja Dalrymplea u Simpsonima. #RIPLarry”, dok neki nisu ni znali da njegov lik postoji: “Imam više od 30 godina i gledam ‘Simpsone’ cijeli život i upravo sam otkrio ime tipa koji sjedi u baru, zove se Larry.”

Iako je uvijek bio sporedni lik i nije bio ključan za glavnu radnje serije, Larry se pojavljivao u Moeovu baru od prvih epizoda 1989., pa je njegova smrt iznenadila brojne obožavatelje ”Simpsona”.

Jedan je napisao: “Sranje, Larry iz ‘Simpsona’ je umro, počivaj u miru, moj pijani kralju”, dok je drugi prije emitiranja epizode objavio: “Upravo sam saznao da će sutra ubiti Larryja u ‘Simpsonima’. Trebam minutu da se saberem.”

Prošlog mjeseca u slavnom crtiću odali su počast preminulom glumcu Richardu Lewisu koji je imao glavnu gostujuću ulogu u seriji.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.