ŠIMLEŠA KOD STANKOVIĆA ‘Pristaše Željke Markić proklele su mi kćer’

Autor:

Bruno Šimleša, gostujući je u emisiji ‘Nedjeljom u 2’ kod Aleksandra Stankovića, ispričao je, između ostaloga, kako zbog svog angažmana ima problema s onima koji “jako štuju Željku Markić”.

Prisjetio se jedne neugodne situacije koju je doživio sa svojom kćeri.

“Mislim da je sasvim u redu da se Željka Markić i ja ne slažemo i da jasno izrazimo svoja neslaganja i da to ne mora prerasti u neki osobni napad ili tako nešto, niti s njezine strane niti sa strane njezinih poklonika. Ipak, kada su se skupljali potpisi za referendum 2013. godine, ja nisam to naravno potpisao jer nisam mislio da će to išta dobroga donijeti braku ili obitelji, odnosno da će sve obitelji imati apsolutno identične probleme i nakon toga, a potrošit ćemo desetke milijuna kuna”, započeo je Šimleša i prisjetio se situacije u kojoj mu je jedna osoba koja je skupljala potpise za referendum, nakon što je odbio potpisati za referendum, proklela kćer.

“Bila je zanimljiva situacija gdje sam izlazio sa svojom kćeri iz Vinogradske bolnice gdje je bila na pregledu, gospođa me moli da potpišem, ja kažem neću, gospođa me opet moli da potpišem, ja neću, na što je ona tada proklela moju kćer”, ispričao je Šimleša.

“Na to sam posebno osjetljiv, uvrede mene i sve to, koliko god bizarno bilo navikneš se, ali ne diraj mi kćer, posebno ako se zalažeš za obitelj. Ja sam imao neku ludu prisebnost da zbog nje ne reagiram, iako sam inače solidno kontroliram”, ispričao je.

“Bio je taj incident ili kad su neka javna obraćanja dobiješ po 50, 100 uvreda i prijetnji u inbox od svih osoba kojima je ‘sveta Hrvatska i koje se zalažu za obitelj čast’ i sve to. Bila je situacija u jednom mjestu kada su iza mojeg nastupa palili moje knjige, što sam mislio da je vrijeme koje je iza nas”, rekao je i dodao da sluša legitimne kritike, ali te rubne situacije stavlja u koš za smeće.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.