Šime Vrsaljko o mogućem prelasku u Hajduk: “Klub radi odličan posao, ide se uzlaznom putanjom”

Šime Vrsaljko u utorak je u Rovinju održao konferenciju za medije, na kojoj je najavio utakmicu drugog kola Europskog prvenstva protiv Češke, koja je na rasporedu u petak u 18 sati.

Novinari su ga, između ostalog, upitali o njegovom mogućem povratku u hrvatski nogomet. Mediji u posljednje vrijeme spekuliraju da bi 29-godišnji nogometaš mogao potisati za splitski Hajduk.

“Iskreno ne mogu odgovoriti hoću li se vraćati kući u daljnjoj budućnosti, ne znam odgovor na to pitanje. Uz dužno poštovanje prema svim navijačima i klubu, što se Hajduka tiče, želim mu sve najbolje u nadolazećim sezonama na terenu i izvan njega. Klub radi odličan posao, navijači su fenomenalni, struka isto takva, ide se uzlaznom putanjom”, rekao je novinarima Vrsaljko.

Ponovio je da Hajduku želi sve najbolje. Koji su njegovi planovi, kaže, ne može javno reći. “U daljnjoj budućnosti možda se vratim kući, ali vidjet ćemo hoće li biti u svrhu igranja nogometa ili zato da bih ovdje živio”, rekao je.

Vrsaljko je svoju karijeru počeo 2009. godine u Dinamu. Četiri godine kasnije prelazi u Genou, pa u Sassuolo. Iz Italije 2016. godine odlazi u Atletico Madrid, čiji je i danas član.

Komentiraj